Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2018
Vizualizari: 573
Comentează add

Preşedintele României, participant la evenimentul intitulat "Pedalăm pentru România", dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire.

Președintele României, participant la evenimentul "Pedalăm pentru România"

radiojurnal

Foto: Alex Lancuzov.

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat, din nou, astăzi, să pronunţe un termen legat de anunţarea deciziei sale privind revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kövesi.

El a spus că doreşte să vorbească doar despre cursa de biciclete dedicată Centenarului, la care a participat pentru scurtă vreme în această dimineaţă.

Întrebat despre declaraţiile făcute ieri de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora şeful statului a întârziat nepermis de mult cu această decizie, preşedintele Iohannis a spus că nu este extrem de interesat de părerea acestuia.

Preşedintele României a făcut aceste remarci la evenimentul intitulat "Pedalăm pentru România", dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire:

Klaus Iohannis: "Mi-a făcut mare plăcere să particip aici. Ştiţi că mie îmi place să merg cu bicicleta şi prin oraş şi în afara oraşului. Dar, de data aceasta, mi-a plăcut în mod deosebit că turul este pentru Centenar, pentru unitatea între noi, între români şi aceste două motive m-au făcut să particip aici, la deschidere. O primă etapă foarte bună, oameni foarte hotărâţi, foarte bine dispuşi şi le doresc şi sper să ajungă cu bine la Alba Iulia, oraşul Unirii".

FOTO: Alex Lancuzov.


Etichete klaus iohannisdnakovesicursa de bicicletecentenarpsdpedalam pentru romaniamarea unire

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live