Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

26 Aprilie 2018
Vizualizari: 6045
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis merge astăzi în judeţul Bacău, unde va vizita o companie, lider regional în domeniul fabricării pieselor pentru aviaţie.

Preşedintele Klaus Iohannis, vizită în judeţul Bacău

oana-bala

Președintele Klaus Iohannis. Foto: Facebook.com/Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis merge astăzi în judeţul Bacău, unde va vizita o companie, lider regional în domeniul fabricării pieselor pentru aviaţie.

La Bacău, şeful statului are programată şi o întâlnire cu reprezentanţi ai tinerilor din toată ţara. 

Preşedintele Klaus Iohannis va vizita în această după-amiază societatea comercială Aerostar.

Această companie activează în domeniul fabricării de piese destinate aviaţiei în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în sectorul sistemelor defensive.

Ulterior, şeful statului va participa la dezbaterea "Viziunea tinerilor pentru viitorul României", în cadrul căreia va purta un dialog cu tinerii despre proiectele lor, dar şi despre modu în care aceştia se pot implica în dezvoltarea ţării.

Evenimentul la care vor fi prezenţi peste 300 de participanţi este organizat în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului "Capitala tineretului din România", aflat sub înaltul patronaj al preşedintelui României.


Etichete Preşedintele Klaus Iohannisvizităjudeţul Bacăuaerostaraviatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live