Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2020
Vizualizari: 526
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să stea acasă de Paște şi a spus că el va celebra această sărbătoare creștină duminică, doar alături de soția sa, Carmen.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să stea acasă de Paște

radiojurnal

Președintele Iohannis în vizită la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției în timpul pandemiei de coronavirus, 8 aprilie 2020. În imagine, în stânga, mai apare secretarul de stat Raed Arafat, iar în costum, civil, în stânga președintelui, este premierul Ludovic Orban. Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat mulţumit de modul în care funcționează Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, pe care l-a vizitat astăzi, împreună cu premierul Ludovic Orban, cu ministrul de interne, Marcel Vela, și cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Președintele României a afirmat din nou că românii trebuie să respecte cu strictețe măsurile de distanțare socială impuse de autorități și a precizat că, în acest moment, în țara noastră, nu se pune problema relaxării acestor restricţii.

Pe de altă parte, șeful statului i-a îndemnat pe români să stea acasă de Paște şi a spus că el va celebra această sărbătoare creștină duminică, doar alături de soția sa, Carmen. 


Etichete (ii)presedinteiohannisapel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live