Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1005
Comentează add

Şeful statului le-a spus participanţilor români la competiţia sportivă destinată militarilor răniţi în teatrele de operaţii "Invictus Games" că au onorat încrederea acordată.

Preşedintele K. Iohannis i-a decorat pe reprezentanţii României la INVICTUS

radiojurnal

Ceremonia de decorare a delegației României care a participat la competiția sportivă „Invictus Games Toronto 2017”      Foto: presidency.ro. 

Preşedintele Klaus Iohannis i-a decorat miercuri, 24 ianuarie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe reprezentanţii României la competiţia sportivă destinată militarilor răniţi în teatrele de operaţii, "Invictus Games", desfăşurată anul trecut la Toronto, în Canada.

Şeful statului le-a spus participanţilor că au onorat cu demnitate şi responsabilitate încrederea acordată, iar victoriile obţinute le-au demonstrat tenacitatea şi tăria de caracter. 

"Prin devotamentul şi determinarea de care daţi dovadă ne demonstraţi că cele mai înalte standarde de excelenţă pot fi atinse în ciuda tuturor dificultăţilor, tocmai de aceea aveţi o contribuţie semnificativă la cultivarea şi promovarea în societate a unor repere morale, a încrederii că prin muncă, efort susţinut şi sacrificii se poate ajunge la victorie. Sunt convins că educaţia pe care aţi primit-o în instituţii militare de prestigiu a avut un rol important în a vă dezvolta tăria de caracter şi a vă încuraja să fiţi mereu profesionişti şi exigenţi în raport cu propriile dumneavoastră ţeluri", a spus în cadrul ceremoniei de decorare preşedintele Klaus Iohannis.


Etichete INVICTUSKlaus IohannisdecoraremilitarisportiviPalatul Cotrocenirăniţiteatre de operaţii"Invictus Games"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live