Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

25 Ianuarie 2022
Vizualizari: 401
Comentează add

Președintele american Joe Biden nu intenționează să trimită unilateral trupe americane în Ucraina, a anunțat marți Casa Albă.

Președintele Joe Biden nu intenționează să trimită trupe în Ucraina

florin-lepadatu

Foto: www.facebook.com/usforces.afghanistan/

Președintele american Joe Biden nu intenționează să trimită unilateral trupe americane în Ucraina, a anunțat marți Casa Albă, după ce autorităţile de la Washington au pus în stare de alertă aproximativ 8.500 de soldaţi pentru a-i liniști pe aliații din NATO în fața desfăşurării de forţe militare ruseşti.

"Doar pentru a fi clar: nu există nicio intenție sau interes sau dorință din partea președintelui de a trimite trupe în Ucraina. NATO este un forum pentru a sprijini partenerii și țările noastre din flancul estic și pe asta s-a concentrat", a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a declarat luni că cea mai mare parte a celor 8.500 de soldați americani sunt pregătiţi de plecare, astfel încât să se poată alătura unei forțe NATO de răspuns rapid în cazul în care Alianța îi va solicita, relatează REUTERS preluată de RADOR.


Etichete militari sua

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live