Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

3 Aprilie 2018
Vizualizari: 853
Comentează add

La Palatul Cotroceni este în desfăşurare întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Președintele Iohannis, întâlnire cu premierul și ministrul muncii

oana-bala

La Palatul Cotroceni e în desfăşurare, la această oră, întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Efectele aplicării legislaţiei privind salarizarea bugetarilor se află în centrul acestei discuţii, în condiţiile în care sindicatele şi-au exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă prevederile noilor legi.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus la începutul întrevederii cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu, că a dorit să aibă o discuţie pe tema salarizării.

Şeful statului a analizat evoluţiile recente şi a constatat că există categorii de salariaţi nemulţumiţi după intrarea în vigoare a legii salarizării, dar şi manifestări sindicale.

În acest context, preşedintele României doreşte să afle care sunt primele concluzii ale guvernului referitoare la acest subiect.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, premierul Viorica Dăncilă a precizat că întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis se încadrează în buna cooperare între instituţii şi că aceasta a fost stabilită la ultima şedinţă a CSAT.

Viorica Dăncilă a menţionat că întâlnirea de la Palatul Cotroceni urmăreşte găsirea unor soluţii pentru problemele rezultate în urma aplicării legii salarizării şi a adăugat că va oferi mai multe detalii după încheierea discuţiilor.


Etichete Palatul Cotrocenipreşedintele Klaus Iohanniscu premierul Viorica Dăncilălia olguta vasilescuministrul munciisalariibugetaricsat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live