Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Aprilie 2019
Vizualizari: 458
Comentează add

Bilanţul seriei de explozii produse azi la biserici şi hoteluri de lux din Sri Lanka a ajuns la 158 de morţi, dintre care 35 de străini.

Preşedintele Iohannis condamnă atentatele din Sri Lanka

radiojurnal

Sri Lankan security personnel walk past debris outside Zion Church following an explosion in Batticaloa in eastern Sri Lanka on April 21, 2019. A series of eight devastating bomb blasts ripped through high-end hotels and churches holding Easter services in Sri Lanka on April 21, killing nearly 160 people, including dozens of foreigners. LAKRUWAN WANNIARACHCHI / AFP

Bilanţul seriei de explozii produse azi la biserici şi hoteluri de lux din Sri Lanka a ajuns la 158 de morţi, dintre care 35 de străini.

Alte 254 de persoane au fost internate la spital în capitala Colombo şi încă 60 de răniţi au fost înregistraţi în două dintre explozii survenite în afara capitalei.

Atentatele nu au fost revendicate deocamdată, iar autorităţile nu au vorbit de o acţiune teroristă. Lideri din întreaga lume au condamnat exploziile.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a scris pe Twitter că libertatea religioasă şi credinţa trebuie apărate, iar Ministerul de Externe de la Bucureşti a transmis condoleanţe oamenilor din Sri Lanka, într-un mesaj postat pe aceeaşi reţea de socializare.


Etichete Preşedintele Iohannisatentatele din Sri Lanka

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live