Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

2 Septembrie 2020
Vizualizari: 658
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut astăzi din nou apel la populaţie să respecte măsurile de siguranţă sanitară.

Preşedintele Iohannis, apel la respectarea măsurilor de siguranţă sanitară

oana-bala

Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut astăzi din nou apel la populaţie să respecte măsurile de siguranţă sanitară în contextul în care numărul de cazuri noi de COVID-19 nu scade.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că fiecare persoană duce singură propria luptă cu pericolul infectării. Chiar dacă autorităţile au luat măsurile necesare. Şeful statului a precizat că în toate ţările lumii sistemele de sănătate au fost supuse unei presiuni extreme, iar România nu a făcut excepţie. În acest context, a subliniat că până la descoperirea unui vaccin românii trebuie să aibă grijă şi să se protejeze.

Klaus Iohannis: În contextul unor noi măsuri de relaxare adoptate de la 1 septembrie, precum reluarea activităţilor culturale şi redeschiderea restaurantelor, dar şi apropiata începere a anului şcolar fac un nou apel: dragi români, continuaţi să fiţi responsabili! Virusul, în absenţa încă a unui vaccin, are o singură barieră, grija fiecăruia pentru propria persoană şi pentru cei din jur. Protejaţi-vă aşa cum deja ştim cu toţii: mască, distanţă, igiena mâinilor!

Preşedintele României a mai spus că dacă numărul de persoane infectate va creşte autorităţile vor apela la metode care au mai fost folosite în cazul şcolilor şi a dat ca exemplu învăţământul online.


Etichete (ii)presedinteapelsigurantasanitara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live