Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Aprilie 2015
Vizualizari: 877
Comentează add

Președintele ICCJ, Livia Stanciu, a răspuns atacurilor lansate de fostul șef al statului Traian Băsescu, spunând că acestea fac ca România să piardă din credibilitate.

Președintele ICCJ răspunde acuzațiilor lui Traian Băsescu

radiojurnal

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu. Foto: Arhivă.

Consiliul Superior al Magistraturii analizează azi raportul Inspecţiei Judiciare în cazul Traian Băsescu.

Membrii CSM urmează să decidă dacă îşi asumă documentul care a stabilit că fostul preşedinte a încălcat independenţa justiţiei atunci cand s-a pronunţat despre ancheta desfăşurată în cazul Nana.

Înaintea şedinţei, preşedintele Instanţei Supreme, Livia Stanciu, a răspuns la noile declaraţii făcute aseară de Traian Băsescu la adresa justiţiei.

"Este adevărat, din păcate, spun din mare păcate, că asistăm în ultima perioadă la atacuri, la din ce în ce mai multe atacuri dure, aş putea spune, extrem de dure cu deosebire a celor care au instrumentat importante dosare de corupţie, dar aceste atacuri nu fac altceva decât să ne descalifice ca ţară, să ne facă să pierdem din ce în ce mai mult în credibilitate ca ţară din partea altor state", a spus Livia Stanciu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a criticat aseară pe şefa DNA, Laura Codruţa Kövesi şi pe cea a Instanţei Supreme, Livia Stanciu, dar şi pe directorul adjunct al SRI pentru că ar fi artizanii unui "mod de a face justiţie fără respect pentru cel care nu este condamnat".


Etichete CSMLivia StanciuraportInspectia JudiciaraTraian Băsescuindependenta justitieiNanaTraian BăsescuDNALaura Codruta KovesiSRI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live