Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

1 Mai 2019
Vizualizari: 493
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă participă la un summitul şefilor de guvern din statele din Europa Centrală şi de Est, de la Varșovia.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează o vizită în Polonia

petruta-obrejan

Premierul Viorica Dăncilă este la Varşovia, unde participă la un summit al şefilor de guvern din statele din Europa Centrală şi de Est, care au aderat la Uniunea Europeană după 2004. Premierul român are programată şi o întrevedere cu omologul său polonez.

Reporterul RRA, Petruţa Obrejan, are detalii despre programul zilei.


Reporter: Premierul polonez, Mateusz Morawiecki, i-a întâmpinat deja pe omologii săi la Castelul Regal din Varșovia, unde are loc acest summit, moment ce a fost urmat de fotografia de familie și de deschiderea sesiunii de lucru propriu-zise, dar și de un prânz de lucru oferit de partea poloneză în onorea șefilor de guvern.

Tot astăzi, la Varșovia este prevăzută și o declarație comună de presă a premierilor Viorica Dăncilă și Mateusz Morawiecki, ca de altfel și o întrevedere bilaterală a acestora.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă, împreună cu ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, se vor deplasa la Cracovia, în jurul orei 19:30, ora Bucureștiului, la Sinagoga Remuh.


Etichete viorica dancilapoloniasummit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live