Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

12 Februarie 2015
Vizualizari: 1157
Comentează add

În discuţiile ce au avut loc la Pentagon, a fost subliniată susţinerea largă în România pentru consolidarea prezenţei cu efective a Statelor Unite şi NATO în ţara noastră.

Premierul Victor Ponta - întâlnire cu secretarul apărării al SUA

angela-matei

Premierul Victor Ponta - întâlnire cu secretarul apărării al SUA Foto: facebook.com/victor.ponta

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit la Washington cu secretarul american al aparării, Chuck Hagel, şi a reafirmat preocuparea pe care Guvernul României o are pentru întărirea cooperării bilaterale în domeniul apărării.

În discuţiile ce au avut loc la Pentagon, a fost subliniată susţinerea largă în România pentru consolidarea prezenţei cu efective a Statelor Unite şi NATO în ţara noastră.

La rândul său, Chuck Hagel a apreciat contribuţia ţării noastre la operaţiunile internaţionale, în mod special din Afganistan şi excelentă colaborare bilaterală în aceste operaţiuni.

Cei doi oficiali au  discutat şi despre evoluţiile regionale din Estul Europei, prilej cu care premierul Victor Ponta a reiterat poziţia fermă a României referitoare la acţiunile Federaţiei Ruse în Ucraina şi a subliniat importanţa crucială a solidarităţii tuturor membrilor Uniunii Europene şi NATO în faţa acestor provocări, se arată într-un comunicat al Guvernului de la Bucureşti.   


Etichete Victor PontaChuck HagelSUAPentagonîntâlnireNATOAfganistanFederația RusăUcraina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live