Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Aprilie 2017
Vizualizari: 543
Comentează add

Noua lege a salarizării va fi o iniţiativă parlamentară asumată de toţi partenerii din coaliţia de guvernare. Opoziţia cere guvernului să-şi asume răspunderea asupra legii.

Premierul Sorin Grindeanu îşi doreşte o lege a salarizării echitabilă

radiojurnal

 

Noua lege a salarizării va fi o iniţiativă parlamentară asumată de toţi partenerii din coaliţia de guvernare, a anunţat premierul Sorin Grindeanu. Şeful guvernului a spus că documentul ar urma să intre, cel mai probabil, săptămâna aceasta în Parlament pentru dezbatere şi adoptare.

Premierul a spus că îşi doreşte o lege echitabilă, prin care fiecare să fie plătit în funcţie de responsabilităţile pe care le are, iar la o localitate, în vârful piramidei să fie primarul.

"Important pentru noi este să clădim acea piramidă care să aşeze la o localitate în vârful piramidei primarul, conform responsabilităţilor pe care le are, iar în unitatea administrativ-teritorială, în vârful acestei piramide se află primarul", a anunţat premierul Sorin Grindeanu

Opoziţia îi cere guvernului să-şi asume răspunderea asupra legii salarizării unitare. PNL consideră că executivul ar da, în acest fel, un semnal clar că are banii necesari pentru majorările salariale anunţate.


Etichete salarizarebugetGrindeanuparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live