Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Martie 2017
Vizualizari: 877
Comentează add

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, în această dimineaţă, la Palatul Victoria, cu ministrul finanţelor şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Premierul Sorin Grindeanu este mulţumit de cifrele prezentate de ANAF

radiojurnal

 Premierul Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro.

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, în această dimineaţă, la Palatul Victoria, cu ministrul finanţelor şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Şeful Guvernului a precizat că are astfel de întâlniri săptămânal, privind nivelul de colectare la buget şi de accesare a fondurilor europene.

Reprezentanţii ANAF au prezentat stadiul implementării celor 14 măsuri urgente ce vizează creşterea încasărilor la buget, măsuri care trebuie aplicate până la 15 aprilie.

Sorin Grindeanu s-a arătat mulţumit de cifrele prezentate, dar a refuzat să comenteze zvonurile privind o eventuală nemulţumire legată de activitatea ministrului de finanţe.

Sorin Grindeanu: "Nu pot să vă spun şi să speculez zvonuri.

"Zvonurile acestea nu au plecat de la Guvern şi nici nu o să fac acest lucru, dar fiecare din aceşti miniştri sunt monitorizaţi apropo de cum implementează planul de guvernare şi o să facem evaluări atunci când va fi cazul.

"Dacă facem prima jumătate a lunii martie 2017 faţă de prima jumătate din 2016 pe luna martie, deci aceste două săptămâni, din ce au putut să-mi prezinte astăzi, lucrurile stau foarte bine, mult peste un miliard, un miliard jumate, ceva de acest tip. Hai să tragem linie, un 31 şi să vedem cum va fi".


Etichete premierSorin GrindeanuANAFministrul finanţelor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live