Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Mai 2020
Vizualizari: 479
Comentează add

Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul Orban, amendă pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise

radiojurnal

Pe rețelele de socializare a apărut o imagine într-un birou al Palatului Victoria, în care premierul și mai mulți miniștri nu poartă măști și fumează. Întâlnirea ar fi avut loc de ziua lui Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a achitat astăzi, prin intemediul platformei ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, cuantumul maxim prevăzut de lege pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise - anunță Guvernul, într-un comunicat de presă.

Pe internet a apărut, de ieri, o imagine într-un birou al Palatului Victoria, în care premierul și mai mulți miniștri nu poartă măști și fumează în interior.

Conform informațiilor care au circulat în mediul online, întâlnirea ar fi avut loc de ziua lui Ludovic Orban.

Acesta consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul  în care aceste sunt încălcate, trebuie aplicate sanțciunile stabilite de lege - se mai arată în comunicatul Guvernului.


Etichete (ii)orbanamendatigarimasca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live