Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 August 2017
Vizualizari: 517
Comentează add

Premierul Mihai Tudose a discutat, la Palatul Victoria, cu membrii Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României

Premierul Mihai Tudose, întâlnire cu membrii CNMR

radiojurnal

Premierul Mihai Tudose. Foto: gov.ro.

La Palatul Victoria, premierul Mihai Tudose a discutat cu membrii Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), în principal despre modificările care urmează să fie aduse legii referitoare la achiziţiile publice.

Au dezbătut, de asemenea, problema salarizării în educaţie şi cercetare, cea a pensiilor speciale de la Ministerul de Interne şi încurajarea mediului de afaceri românesc.

Reprezentanţii organizaţiei cer din nou simplificarea legislaţiei şi susţinerea companiilor româneşti, dar şi verificarea modului în care s-au cheltuit banii din Fondul de Rezervă al premierului în timpul guvernării tehnocrate.

Luni se va organiza o nouă întrevedere la Palatul Victoria pe tema problemelor din educaţie, iar într-o lună urmează să fie definitivat statutul poliţistului - spune preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu: Am stabilit cu doamna ministru Dan, dar şi cu reprezentanţii Guvernului astăzi ca, într-o lună de zile, să prezentăm, împreună cu reprezentanţii Ministerului de Interne, un nou statut sau un statut îmbunătăţit al poliţistului, pe de o parte, şi, pe de altă parte, să prezentăm un studiu la nivel european cu privire la pensionări, iar Ministerul de Interne să se inspire sau să-şi însuşească acest proiect, pensionările şi remuneraţia să fie la nivelul mediu a ceea ce se întâmplă la nivel procentual în UE.


Etichete Premierul Mihai TudosePalatul Victoriamembrii Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea RomânieiAlexandru Cumpănaşu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live