Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA „ –” LA „ + ” INFINIT (R) Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

10 Ianuarie 2018
Vizualizari: 722
Comentează add

Şeful guvernului doreşte să afle şi punctul de vedere al acestuia în privinţa cazului poliţistului suspect de pedofilie.

Premierul M. Tudose discută azi cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu

ciprian-sasu

Premierul Mihai Tudose. Foto: gov.ro.

Premierul Mihai Tudose urmează să aibă o întâlnire cu şeful Poliţiei Române, chestorul Bogdan Despescu, după ce ministrul de interne, Carmen Dan, i-a cerut să îl demită pe acesta.

Şeful guvernului doreşte să afle şi punctul de vedere al acestuia în privinţa cazului poliţistului suspect de pedofilie. Ministrul Carmen Dan a acuzat conducerea Poliţiei că nu a oferit suficiente explicaţii publice în acest dosar de pedofilie.

De asemenea, demnitarul s-a arătat nemulţumit de lipsa de reacţie a oamenilor legii în această privinţă. Luni, 9 ianuarie, poliţistul acuzat de agresiunea sexuală a unor minori a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Eugen Stan este acuzat că ar fi acostat doi copii într-un lift din capitală, la sfârşitul săptămânii trecute.

Surse din Poliţie afirmă că procurorii verifică, în prezent, toate cazurile care au un mod de operare asemănător, pentru a stabili dacă poliţistul acuzat a fost implicat. Ar fi vorba de peste 15 cazuri de agresiuni sexuale.


Etichete Mihai TudosePoliţia RomânaBogdan DespescuCapmen DanPSDpoliticăinterneEugen Stan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live