Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

1 Iulie 2020
Vizualizari: 130
Comentează add

Premierul Ludovic Orban va prezenta planul național de relansare economică.

Premierul Ludovic Orban va prezenta planul național de relansare economică

florin-lepadatu

    Premierul Ludovic Orban. Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban prezintă, miercuri seară, planul național de relansare economică, după criza generată de pandemia de coronavirus.

La eveniment vor participa președintele Klaus Iohannis și membrii cabinetului.

Șeful executivului a afirmat recent că, în scurt timp, ar urma să fie adoptate și actele normative necesare pentru aplicarea măsurilor care se regăsesc în acest plan.

Cu detalii reporterul RRA Petruța Obrejan:"Premierul Ludovic Orban va prezenta, în această seară, începând cu ora 18:00, opiniei publice, planul de măsuri prin care actualul cabinet își propune să relanseze economia națională, o economie afectată de declanșarea pandemiei de COVID-19.

Ar putea fi aduse în discuție pe lângă noile măsuri și cele luate până acum de executiv, și anume reducerea riscului la nivelul anvelopei salariale, situația companiilor, măsurile de digitalizare a administrației publice, dar și sprijinul acordat întreprinderilor mici și mijlocii, precum și persoanelor fizice sau juridice care au beneficiat de amânarea creditelor bancare.

Domeniile în care executivul înțelege să-și îndrepte strategia investițională reprezintă un alt aspect important.

Nu mai departe de ieri, premierul Ludovic Orban afirma la vizitarea Drumului Expres Craiova-Pitești că, pentru guvern, investițiile în infrastructură reprezintă un pilon fundamental al modernizării și relansării economiei naționale, pentru că prioritatea României este modernizarea prin investiții, fie în transport, energie, sănătate, comunicații, educație și agricultură."

 

Etichete ludovic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live