Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Decembrie 2020
Vizualizari: 300
Comentează add

Ludovic Orban a mai spus că se va implica în parlament pentru a forma o majoritate care să nu cuprindă PSD și care să dea un executiv de centru dreapta.

Premierul Ludovic Orban și-a anunțat demisia

radiojurnal

Ludovic Orban. Foto: gov.ro.

Premierul Ludovic Orban și-a anunțat cu puțin timp în urmă demisia din fruntea cabinetului.

El a declarat că respectă astfel voința cetățenilor care au arătat prin votul lor că își doresc negocieri pentru un nou guvern.

Ludovic Orban a mai spus că se va implica în parlament pentru a forma o majoritate care să nu cuprindă PSD și care să dea un executiv de centru dreapta.


Ludovic Orban: Am încredere că în negocierile care vor fi declanșate de președintele României vocea rațiunii va triumfa și, vreau să spun foarte clar, denisia mea vreau să arate un lucru limpede, nu mă cramponez de nicio funcție, nu pun condiții. Pentru mine interesul României este deasupra interesului Partidului Național Liberal și deasupra intereselor mele personale. Am convingerea că în zilele care vor urma negocierile vor duce cu adevărat la un guvern care să aibă capacitatea de a aduce România înainte și, mai ales, de a pregăti relansarea economică a României după ce vom trece de pandemie.

(RS)


Etichete ludovic orbandemisiepremier(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live