Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

25 Martie 2020
Vizualizari: 289
Comentează add

Premierul Ludovic Orban - mesaj de Ziua Poliției Române

carmen-gavrila

  Ludovic Orban.         Foto: Arhivă.

Premierul Ludovic Orban a transmis intr-un mesaj de Ziua Poliției Române, ca aceasta zi, ne confirmă, anul acesta misiunea dificilă și plină de riscuri pe care o au oamenii legii pentru siguranța cetățenilor.

Ludovic Orban precizeaza ca starea de urgență implică și mai multe eforturi din partea Poliției Române si ca exista măsuri fără precedent pe care le-au impus multe alte state aflate în situația Romaniei și pe care cetățenii trebuie să le înțeleagă și să le respecte.

Premierul adauga ca profesia de polițist este riscantă prin definiție, dar în contextul pandemiei COVID-19 a devenit și mai riscantă pentru că sunt expuși, asemenea tuturor, pericolului de îmbolnăvire.

Ludovic Orban atrage atentia ca politistii sunt la datorie, în stradă, pentru tomani, iar cetatenii, la rândul lot, trebuie să înțeleaga că tot efortul lor este pentru binele, pentru sănătatea și pentru siguranța tuturor.

Premierul face un apel la sprijin pentru misiunea politistilor printr-un gest de responsabilitate personală și socială si anume de a sta in casa si de a respecta  legile în vigoare și regulile pe care le-a impus urgența sanitară actuală.

(PH)


Etichete premierLudovic Orbanziua politiei(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live