Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Februarie 2019
Vizualizari: 457
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă îi invită pe reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi pe cei ai CSM la discuţii despre modificarea legilor justiţiei.

Premierul invită la discuţii reprezentanţii CSM şi magistraţii

radiojurnal

Premierul Viorica Dancilă îi invită luni, începând cu ora 15:30, la Palatul Victoria, pe reprezentanţii asociaţiilor de magistraţi şi pe cei ai Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a discuta despre modificarea legilor justiţiei.

Anunţul vine în contextul în care magistraţii au protestat, în urmă cu două zile, în toată ţara, faţă de ordonanţa de urgenţă emisă marţi de guvern care amendează aceste legi.

Premierul dă asigurări într-un comunicat că există întreaga disponibilitate a cabinetului său pentru a sprijini toate instituţiile din sistemul judiciar în înfaptuirea unui act de justiţie corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor.

Amintim că mai multe parchete din Bucureşti şi din oraşe precum Constanţa, Braşov, Cluj sau Piteşti au anunţat că îşi suspendă activitatea, timp de o săptămână, începând de mâine, până la întrunirea tuturor adunărilor generale ale Parchetelor din Ministerul Public.


Etichete premierviorica dancilamagistratijustitiepalatul victoria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live