Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 26 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Ianuarie 2021
Vizualizari: 426
Comentează add

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate pentru anul în curs, fiind luată o decizie în acest sens.

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate

florin-lepadatu

 

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate pentru anul în curs, fiind luată o decizie în acest sens, subliniind că aşteaptă soluţii de la nivel local şi central, având în vedere că evoluţia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administraţia locală, dar şi centrală, din ultimii patru ani, "nu este sustenabilă".

"Nu, au fost îngheţate, deci nu mai putem să... un drept câştigat, e deja mai greu să mai faci ceva, au fost îngheţate salariile.

A fost luată o decizie", a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria, întrebat dacă în perioada următoare se poate ajunge la o scădere a salariilor bugetarilor.

Şeful Executivului a precizat că există mai multe analize referitoare la administraţia locală şi centrală, întrebat în ce stadiu este evaluarea pe care a anunţat-o cu privire la salariile bugetarilor şi numărul acestora, informează Agerpres.


Etichete cîţu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live