Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2018
Vizualizari: 644
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă face apel la găsirea unei soluţii pentru rezolvarea problemelor salariale din sistemul de sănătate.

Premierul cere "rezolvarea problemelor salariale din sănătate"

radiojurnal

Proteste ale angajatilor din sistemul sanitar. Foto (Arhiva): Andreea Bogdan/Alba Iulia.

Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut miniştrilor sănătăţii, muncii şi finanţelor să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemelor salariale din sistemul de sănătate.

Premierul a făcut acest demers în şedinţa de guvern de ieri, în condiţiile în care în spitatele din ţară a fost o nouă zi de proteste.

Viorica Dăncilă: Vreau să rog pe doamna ministru al sănătăţii, doamna ministru al muncii, domnul ministru al finanţelor publice să identifice până la sfârşitul acestei săptămâni problemele care apar în sistemul de sănătate, să găsim soluţii, iar luni să cheme managerii spitalelor în care avem probleme pentru a avea o discuţie cu dumnealor şi a identifica soluţiile corespunzătoare, astfel încât acest subiect să poată fi închis. 

Angajaţii unor spitale din Bucureşti, Cluj Napoca, Reşiţa şi Galaţi au protestat şi ieri faţă de scăderea salariilor în urma aplicării noului regulament de sporuri.

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat recent că a ajuns la un acord cu managerii de spitale să suporte din venituri proprii diminuările salariale din luna martie, urmând ca ulterior, sumele să le fie decontate de guvern.


Etichete salariisanatatedancila

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live