Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Martie 2021
Vizualizari: 127
Comentează add

Premierul Florin Cîțu a declarat astăzi că a cerut responsabililor care se ocupă de vaccinarea anti-COVID să facă pregătirile pentru ca etapa a treia să înceapă mai devreme.

Premierul cere ca etapa a treia de vaccinare să înceapă mai devreme

radiojurnal

Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Premierul Florin Cîțu a declarat astăzi că a cerut responsabililor care se ocupă de vaccinarea anti-COVID să facă pregătirile pentru ca etapa a treia să înceapă mai devreme.

Şeful Executivului a argumentat că luna aceasta România va primi o cantitate de vaccin mai mare față de cea anticipată inițial.

Florin Cîțu: Este important să continuăm această campanie de vaccinare, de aceea am cerut şi colonelului Gheorghiță, și ministrului sănătății să pregătească și dacă se poate, să înceapă mai devreme această campanie de vaccinare etapa a treia, ca să dăm /.../tuturor românilor să se vaccineze. Zic dacă mergem în acest ritm, s-ar putea să ajungem mai devreme la acea ţintă de 10,4 milioane, să fie mai devreme, poate chiar în vară, dar depinde doar de noi.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat de presă dacă etapa a treia va începe înainte de 15 martie, dată avansată inițial. El a răspuns că există zone precum Timișoara, Iași sau alte regiuni carantinate în care s-ar putea permite vaccinarea mai rapidă a populației generale.

În privința carantinării municipiului Timișoara, Florin Cîţu a declarat că nu-și explică de ce s-a ajuns în această situație, în condițiile în care există 20.000 de locuri libere pe platforma pentru vaccinarea în acest județ.

În opinia sa, atât primarul Timișoarei, cât și președintele Consiliului Județean ar trebui să comunice mai mult, pentru ca cetăţenii să știe că există aceste vaccinuri, ne-a transmis reporterul nostru Alina Bordeiaşu.


Etichete (ii)cituvaccinare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live