Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINTEI Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

20 Martie 2019
Vizualizari: 480
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă a participat, la Bruxelles, la Summitul Social Tripartit.

Premierul a participat la Summitul Social Tripartit

radu-dobritoiu

România a susţinut, în mod constant, nevoia şi importanţa asigurării unui standard de viaţă cât mai ridicat al cetăţenilor - a declarat premierul Viorica Dăncilă la Bruxelles, la Summitul Social Tripartit, eveniment a cărui temă centrală a fost "O Europă mai puternică, unită şi orientată spre viitor".

Reuniunea, la care au participat şi reprezentanţi ai sindicatelor şi ai patronatelor europene, a fost coprezidată de preşedintele Consiliului European - Donald Tusk, de preşedintele Comisiei Europene - Jean-Claude Juncker, şi de prim-ministrul Viorica Dăncilă în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a amintit de directivele şi regulamentele asupra cărora Parlamentul European şi preşedinţia română au ajuns în ultimele săptămâni la un acord, informeaza RRA.

Între acestea, şi acordul politic provizoriu obţinut ieri, care actualizează şi protejează drepturile cetăţenilor ce se deplasează într-o altă ţară a Uniunii.
 


Etichete Amalia BojescuSummitul Social Tripartit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live