Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

1 Octombrie 2014
Vizualizari: 1505
Comentează add

La un spital privat din Sibiu a fost realizată, miercuri, prima operație din România de reconstrucție a peretului toracic cu implanturi din titan.

Premieră națională în chirurgia toracică la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Arhivă.

La un spital privat din Sibiu a fost realizată miercuri prima operație din România de reconstrucție a peretului toracic cu implanturi din titan, au anunțat miercuri seară, într-o conferință de presă, cei doi chirurgi care au efectuat intervenția, doctorul Victor Costache, directorul medical al spitalului privat din Sibiu și Liviu Mugurel Bosânceanu, şeful Secţiei de Chirurgie Toracică de la Institutul Oncologic din Iaşi.

Intervenția chirurgicală , în premieră în România, s-a realizat asupra unui pacient în vârstă de 50 de ani cu cutia toracică zdrobită în urma unui accident rutier.

Potrivit medicilor, această metodă de reconstrucție costală cu implanturi de titan este una modernă, folosită în Europa, care permite recuperarea rapidă a pacientului.


Etichete Ştiri CentruSibiuchirurgie toracicăpremieră medicalăspital privatreconstrucţieoperaţieimplanttitancutia toracicăvictimăaccident rutier

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live