Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Olaru

27 Noiembrie 2010
Vizualizari: 1980
Comentează add

În Bucureşti traficul rutier va fi restricţionat duminică în zona Arcului de Triumf iar mai multe mijloace de transport în comun vor circula pe trasee modificate.

Pregătiri pentru Ziua Naţională

alex-olaru

Parada de la Arcul de Triumf (Arhivă). Foto: Alexandru Dolea.

Traficul rutier va fi restricţionat duminică în Capitală, în zona Arcului de Triumf, unde va avea loc repetiţia pentru parada de 1 Decembrie, pentru Ziua Naţională a României.

Pe şoseaua Kisellef, pe banda unu şi pe axa centrală, în intervalul orar 5:00 - 14:00, traficul va fi restricţionat între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcului de Triumf.

Din această cauză, în aceeaşi perioadă, mai multe mijloace de transport RATB vor circula la indicaţia agenţilor de la Brigada de Poliţie Rutieră, pe trasee modificate.

La parada care va fi organizată la Bucureşti vor participa aproximativ 1.500 de militari din structurile sistemului naţional de apărare, comandaţi de generalul de brigadă Nicolae Ciucă, veteran al teatrelor de operaţii din Afganistan şi Irak.

Sâmbătă traficul rutier este închis în nordul Capitalei, zona Arcului de Triumf. pe Şoseaua Kiseleff şi pe străzile adiacente, de la Piaţa Presei Libere până la Piaţa Victoriei , Piaţa Charles de Gaulle şi Bulevardul Mărăşti.


Etichete RomâniasărbătoarepregătiriparadăBucureşti1 decembrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live