Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu

4 Iulie 2017
Vizualizari: 1541
Comentează add

Peste 300 de camioane pentru transport logistic sunt folosite la pregătirile pentru cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, de la sfârşitul acestei săptămâni.

Pregătiri pentru festivalul Neversea, la Constanţa

mona-constantinescu

Peste 300 de camioane pentru transport logistic sunt folosite la pregătirile pentru cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, de la sfârşitul acestei săptămâni.

Timp de patru zile, pe şapte scene vor urca 150 de artişti, printre care nume cunoscute al industriei muzicale internaţionale. Festivalul este organizat pe plaja Modern din Constanţa şi sunt aşteptaţi peste 150.000 de spectatori.

Au fost mobilizaţi sute de poliţişti şi jandarmi pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului.

În plus, vor exista şi 300 de agenţi de securitate de la firme de protecţie şi pază. ISU Dobrogea va monta două spitale mobile şi patru puncte de prim-ajutor.

Toate camerele de gardă ale tuturor spitalelor din Constanța, dar și din județ vor fi deschise pentru sprijin medical, în caz de nevoie.

73 cadre medicale din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa vor asigura asistenţa medicală la eveniment. Este vorba despre medici specialişti şi rezidenţi, asistenţi medicali din cadrul UPU şi voluntari-studenţi de la Facultatea de Medicină.   Persoanele aflate la faţa locului, care vor avea nevoie de îngrijiri medicale, vor fi tratate în cele 4 corturi de prim ajutor şi 2 posturi medicale avansate care vor funcţiona ca spitale mobile.

Pentru a evita producerea unor evenimente neplacute,  in perimetrul festivalului este interzisă intrarea cu bagaje voluminoase,  droguri, sticle,  lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți. Este permis accesul cu: poșetă/borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt premise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică.


Etichete Pregătirifestivalul NeverseaConstanţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live