Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Februarie 2022
Vizualizari: 523
Comentează add

În Municipiul Constanţa rata de infectare a trecut de 30/1.000. Într-o scrisoare deschisă, Silviu Coşa notează că din peste 400 cabinete, numai 144 desfăşoară această activitate.

Prefectul de Constanţa - apel pt implicarea medicilor de familie în testare

radiojurnal

 

Prefectul judeţului Constanţa a lansat un apel către medicii de familie din judeţ să se implice într-un număr mai mare în campania de testare.

Într-o scrisoare deschisă, Silviu Coşa notează că din peste 400 de cabinete din judeţ, doar aproximativ o treime, 144 desfăşoară această activitate, iar oamenii aşteaptă foarte multă ambulanţele care sunt deja suprasolicitate.

În municipiul Constanţa, rata de infectare a trecut de 30 de cazuri la mia de locuitori, iar diagnosticarea cât mai rapidă face diferenţa între o răceală dusă pe picioare şi o internare la terapie intensivă - spune prefectul.

Judeţul Constanţa a trecut astăzi, pentru prima dată de la debutul pandemiei,  de 1.700 de cazuri nou diagnosticate în 24 de ore.


Etichete județul constanțaPrefectul Silviu Coşacabinete medici familiecampania de testarepandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live