Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

23 August 2021
Vizualizari: 490
Comentează add

Nu se impune prelungirea stării de alertă din cauza problemei deșeurilor în sectorul 1 al Capitalei, spune prefectul Alin Stoica.

Prefectul Capitalei: Nu se prelungește "starea de alertă" din Sectorul 1

razvan-stancu

Instituția Prefectului Municipiului București. Foto: Răzvan Stancu.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat cu puțin timp în urmă că starea de alertă nu va fi prelungită în Sectorul 1, în criza deşeurilor.

Prefectul a mai spus că nu se impune prelungirea acestei măsuri, iar Situaţia din Sectorul 1 va fi monitorizată în mod continuu.

Alin Stoica a argumentat că decizia a fost luată în baza informaţiilor primite de la DSP, Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu, având în vedere că situaţia salubrităţii în teren este una bună.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 1 a aprobat ieri prelungirea stării de urgență, însă prefectul, cel care trebuie să își dea acordul, a respins astăzi solicitarea.

Starea de alertă sanitară a intrat în vigoare vineri, 23 iulie, de la ora 24.00 și a fost valabilă timp de 30 de zile.

La acel moment, prefectul Capitalei și-a motivat decizia prin faptul că "pe străzi s-a acumulat o cantitate mare de deșeuri care este necontrolabilă, iar prestatorul serviciilor de salubritate, compania Romprest, nu face față".

FOTO: Stradă din Sectorul 1, București. (4 iunie 2021) Arhivă Foto: Răzvan Stancu.Etichete alin stoicaprefectul capitaleiprimaria sector 1gunoaiestare de alerta(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live