Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 August 2021
Vizualizari: 2106
Comentează add

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, nu exclude revenirea la restricţii în Bucureşti o dată cu creşterea numărul cazurilor de COVID.

Prefectul Capitalei nu exclude revenirea la restricţii în București #Covid Prefectul Capitalei nu exclude revenirea la restricţii în București #Covid - Conține audio

radiojurnal

Prefectul Capitalei, Alin Stoica. Foto: Agerpres.

AUDIO: Prefectul Capitalei, Alin Stoica, invitat la Apel Matinal.

Au rămas mai puțin de trei săptămâni până când elevii vor reveni în bănci, iar noul an de învățământ va începe în toiul celui de al patrulea val al epidemiei de COVID, conform estimărilor specialiștilor.

Din acest motiv, Prefectura Capitalei monitorizează modul în care sunt igienizate școlile și are în vedere stimularea vaccinării profesorilor, a declarat la Radio România Actualități prefectul Alin Stoica.


Alin Stoica: Avem prpreviziuni din partea INS că undeva la jumătatea lunii septembrie va fi depășit pragul de 1.600 de infectări pe zi, ceea ce înseamnă că vom reveni treptat la măsurile de siguranță și de protecție a sănătăţii pe care le-am avut și anterior. Acest lucru, evident, va fi stabilit prin hotărâre de guvern şi, la nivel de prefectură, le vom implementa în Bucureşti.


Realizator: Prefectul Alin Stoica nu a exclus posibilitatea introducerii unor restricții în capitală odată cu creșterea numărului de cazuri de COVID.

(RS)


Etichete exclusiv radioprefectul capitaleirestrictiicoronavirusalin stoica(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live