Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Mai 2022
Vizualizari: 243
Comentează add

Toni Greblă a spus că echipele de intervenție au acționat profesionist și că au fost suficienți pompieri care au ajutat la evacuarea călătorilor la suprafață.

Prefectul Capitalei anunță o anchetă privind cauza incendiului de la metrou

radiojurnal

 Toni Greblă. Foto: captură video.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat că va fi declanșată o anchetă pentru a se stabili cauza incendiului de la Stația de metrou Piața Romană.

El a  spus că echipele de intervenție au acționat profesionist și că au fost suficienți pompieri care au ajutat la evacuarea călătorilor la suprafață.

În prezent se circulă cu dificultate pe magistrala Berceni-Pipera, după ce în cursul dimineții un tren s-a defectat. S-au semnalat degajări mari de fum, iar călătorii din trenul cu probleme au fost evacuați.

Este vorba despre aproximativ 170 de persoane, dintre care 25 au fost expuse la fum, dar nu au fost transportate la spital.

Doar două persoane au fost duse la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. Intervenții au avut loc, de asemenea, la Stațiile Universitate și Piața Victoriei. Reprezentanții ISU au declarat că incendiul a fost la șina de metrou, nu la garnitura care transporta călătorii.


Etichete Prefectul CapitaleiToni Greblăincendiumetrou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live