Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

5 Aprilie 2021
Vizualizari: 346
Comentează add

Invitat la "Apel Matinal", prefectul capitalei a declarat că trebuie clarificate regulile, astfel încât comercianții să le ofere clienților posibilitatea de a păstra distanțarea.

Prefectul Alin Stoica, noi măsuri pentru reducerea aglomerației #pandemie

radio-romania-actualitati

Prefectul Capitalei, Alin Stoica. Foto: stiri.plus

La București, autoritățile intensifică verificările în marile centre comerciale, dar și în micile magazine, pentru a vedea cum sunt respectate normele care vizează reducerea aglomerației.

Invitat în această dimineață la "Apel Matinal", prefectul capitalei, Alin Stoica, a declarat că trebuie clarificate regulile, astfel încât comercianții să le ofere clienților posibilitatea de a păstra distanțarea atunci când merg la cumpărături.


Alin Stoica: Asta vrem - să facem un bilanţ, să vedem dacă şi comercianţii au respectat acea normă de 7 mp pe client în marile magazine. În magazinele mai mici, regula era de distanţare de doi metri, nu exista o normă care să fie calculată. Şi vom discuta cu micii comercianţi să vedem care este măsura cea mai bună pentru a evita aglomerările.
Restaurantele sunt în continuare verificate. Sancţiunile care au fost aplicate au fost înăsprite, în sensul că unii dintre aceşti operatori economici au activitatea suspendată deja, şi nu vom ezita să continuăm aplicarea acestor sancţiuni.

 

Prefectul capitalei a mai spus că va discuta miercuri online cu reprezentanți ai marilor lanțuri de magazine și ai comercianților mici și mijlocii în privința măsurilor pentru reducerea aglomerației.

(RS)


Etichete bucurestiprefectalin stoica(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live