Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Noiembrie 2013
Vizualizari: 1601
Comentează add

Poşta Română îşi propune să-şi extindă serviciile oferite clienţilor pentru a se rentabiliza.

Poşta Română va oferi noi servicii

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Poşta Română va deschide, anul viitor, ghişee, unde vor fi oferite produse şi servicii ale operatorilor de telecomunicaţii existenţi pe piaţă.

Potrivit directorului companiei, Ion Smeianu, aceste servicii vor fi accesibile tuturor cetăţenilor în cele 5.600 de oficii poştale din ţară.

"Ghişeul Telecom va vinde serviciile oricărui furnizor de operator de comunicaţii electronice, într-un regim obiectiv, fără a influenţa alegerea clientului final.

"Pur şi simplu, vom vinde serviciile, vom vinde abonamente, prepay-uri, va fi o vânzare de tip comision", a spus Ion Smeianu.

Potrivit unuia din liderii Sindicatului Lucrătorilor Poştali, Cristian Iancu, angajaţii Poştei consideră că aceste schimbări vor avea efecte benefice.

În contextul în care Poşta Română îşi propune să-şi extindă serviciile oferite clienţilor pentru a se rentabiliza, ministrul pentru societatea informaţională, Dan Nica, a subliniat că seriozitatea faţă de beneficiar este cea mai importantă, mai ales că există pe piaţă operatori privaţi de servicii poştale, care nu livrează la timp şi în bune condiţii facturile clienţilor.


Etichete Poşta RomânătelecomunicaţiiIon Smeianuoficii poştalesindicatul lucrătorilor poştaliCristian IancuDan Nica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live