Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: JURNAL MILITAR Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dorin Corpade, Hunedoara

15 Octombrie 2015
Vizualizari: 1415
Comentează add

Postul de jandarmi montani va avea în judeţul Hunedoara două puncte de lucru: la Zam şi pe Valea Crişului Alb, la Vata de Jos.

Post de jandarmi, unic în țară

dorin-corpade-hunedoara

Foto: jandarmeriaromana.ro.

Astăzi, în comuna Zam din judeţul Hunedoara, va fi inaugurat un punct de lucru al unui post de jandarmi, unic în ţară până la această dată, care va avea competenţe în opt judeţe din partea vestică a ţării: Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara şi Gorj.

Jandarmii care vor activa aici vor avea ca sarcină principală prevenirea, depistarea şi sancţionarea actelor de braconaj cinegetic, însă se vor ocupa şi de combaterea celorlalte fapte antisociale pentru care jandarmeria are atribuţii legale şi ei vor fi sprijiniţi în activitatea lor de specialişti în domeniul silvic şi cinegetic şi vor coopera cu posturile de poliţie din zonele aflate pe Coridorul Ecologic Apuseni - Carpaţii Meridionali.

Constituirea unei asemenea structuri este rezultatul materializării unui proiect mult mai amplu, "Life Connect Carpathians", cu finanţare europeană, derulat în România de Life & Flora International și o fundaţie din Marea Britanie, Ministerul Mediului, Jandarmeria României şi Asociaţia Zarand.

Postul de jandarmi montani va avea în judeţul Hunedoara două puncte de lucru: la Zam şi pe Valea Crişului Alb, la Vata de Jos.


Etichete exclusiv onlinecomuna Zamjudetul Hunedoarajandarmibraconaj cinegeticValea Crisului Alb

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live