Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

10 Noiembrie 2015
Vizualizari: 976
Comentează add

În contextul problemelor de pe Autostrada A 1 Săliște –Cunța, CNADNR efectuează controale suplimentare pe tronsoanele de Autostradă în execuție.

Posibile probleme si pe lotul 2 al Autostrăzii Lugoj –Deva?

alex-lancuzov

Foto: wikipedia.org.

 În contextul problemelor de pe Autostrada A 1 Săliște –Cunța, CNADNR efectuează controale suplimentare pe tronsoanele de Autostradă în execuție, ultima verificare fiind în derulare pe lotul 2 al Autostrăzii Lugoj –Deva (28 km.) unde un raport de neconformitate arată posibile erori de construcție.

Este vorba despre aceeași companie (Impregilo - Italia) care a construit și lotul III al Autostrăzii Orăștie-Sibiu închis de două luni pentru reparații.

CNADNR și consultantul proiectului au solicitat o expertiză pentru a se vedea calitatea materialelor folosite pentru terenul de fundare și așteaptă rezultatele de laborator. În funcție de evoluția pe șantier un tronson de 17 kilometri care face parte din lotul 2 al Autostrăzii Lugoj –Deva ar putea fi deschis până la sfârșitul anului, a precizat pentru RRA Narcis Neaga directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi de Drumuri. 

Conducerea companiei Impregilo din Italia este așteptată la ora 16 00 la Ministerul Transporturilor pentru discuții pe tema contractului Autostrăzii Săliște-Cunța și a reconstrucției porțiunii demolate cu o lungime de 200 de metri.


Etichete Posibile probleme si pe lotul 2 al Autostrăzii Lugoj –DevaCNADNRImpregiloMinisterul Transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live