Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

31 Mai 2015
Vizualizari: 1566
Comentează add

Ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, va premia un copil care și-a salvat fratele dintr-un incendiu.

Porţi deschise la MAI, de Ziua Copilului

daniela-manuta

Lotus Evora S. Foto: Arhivă 

Ministerul Afacerilor Interne își deschide porțile de Ziua Internaţionala a Copilului. Cu acest prilej,între orele 08.00 – 13.00, copiii vor avea ocazia să viziteze standurile expoziţionale ale Poliţiei Române, Poliţiei de Frontieră, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Generale de Paşapoarte, Direcţiei pentru Evidenţa Persoanei, Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Arhivelor Naţionale, precum și cele ale altor structuri,informează Ministerul Afacerilor Interne. 

În cadrul evenimentului, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, va premia un copil care și-a salvat fratele dintr-un incendiu. 
 
Pentru toți cei prezenți, în parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne este pregătit un program dinamic și atractiv care va cuprinde exerciții la înălțime efectuate de către jandarmi, exerciții demonstrative ale sportivilor C.S. Dinamo București. 
 
De asemenea, un grup de copii, sub instructajul unor polițiști de frontieră, va prezenta un set de tehnici de autoapărare, iar un paramedic SMURD va arăta celor mici tehnici de acordare a primului ajutor.Invitații vor putea vedea tehnica de intervenţie, mașini și motociclete ale poliţiştilor, jandarmilor, poliţiştilor de frontieră şi pompierilor, precum şi elicoptere din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie.
 
Vizitatorii îi vor cunoaște pe motocicliştii Poliţiei Rutiere, și pe salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 
 
De asemenea,tinerii interesaţi de o carieră într-una dintre structurile Ministerului Afacerilor Interne se vor întâlni cu studenţii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, care le vor prezenta detalii despre profesia de poliţist, jandarm, pompier sau arhivist.Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să viziteze și interiorul clădirii - sălile de conferințe, cabinetul ministrului, precum și balconul central.
 
Pentru accesul în clădire, copiii peste 14 ani și adulții trebuie să prezinte la intrare documentul de identitate.

Etichete Porţi deschise la MAIde Ziua Copiluluistandurile expoziţionaleministrul afacerilor interneGabriel Opreatehnica de intervenţiemașini și motociclete ale poliţiştilor,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live