Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

27 Aprilie 2010
Vizualizari: 1293
Comentează add

Peste 11.300 de exemplare din acest model vor fi rechemate "preventiv" la uzină, pentru un posibil defect al centurilor de siguranţă.

Porsche cheamă în service modelul Panamera

sorin-solomon

Porsche Panamera va fi chemat în service. Foto: AFP.

Constructorul german Porsche a lansat o operaţiune de retragere "preventivă" a noului său bolid, Panamera, din cauza unui defect "probabil" al centurilor de siguranţă, informează AFP.

Peste 11.324 de vehicule din modelul Panamera vor fi retrase la uzină pentru a se constata dacă sistemul centurilor de siguranţă prezintă defecte, a anunţat un  purtător de cuvânt al producătorului.

Porsche a început să anunţe clienţii, iar purtătorul de cuvânt a declarat că acest serviciu este "preventiv şi gratuit".

Purtătorul de cuvânt a explicat că există un risc teoretic ca sistemul de siguranţă al centurilor să nu funcţioneze corect la deplasarea scaunelor, dar a precizat că nu a avut loc vreun accident.
 

Posibilul defect a fost depistat în urma unor teste care au avut loc ulterior punerii în vânzare a maşinii în luna septembrie.

În urma informaţiei, acţiunile Porsche au fost cotate în scădere la bursa din Frankfurt, cu 2,47%, la 45,53 euro pe unitate.


Etichete PorschePanameraretragereservicecenturi siguranţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live