Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Aprilie 2018
Vizualizari: 792
Comentează add

La noapte, în Capitală, peste 500 de pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov vor fi pregătiţi de intervenţie.

Pompierii, pregătiţi să acţioneze în noptea de Înviere

radiojurnal

Foto: Arhiva/ IGSU.

La noapte, în Capitală, peste 500 de pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov vor fi pregătiţi de intervenţie.

Echipajele vor fi prezente şi în 25 de biserici, pentru prevenirea situaţiilor periculoase.

Căpitanul Adrian Marin ne spune cum putem evita, în această noapte, declanşarea incendiilor.

Adrian Marin: Populaţia în general trebuie să fie precaută prin utilizarea lumânărilor aprinse, în sensul că atât în mulţimi trebuie să manifeste prudenţă faţă de persoanele din jurul lor, cât şi acasă - lumânarea trebuie amplasată într-un suport incombustibil şi aici pot da un exemplu, o farfurie cu puţină apă, se pune lumânarea în acea farfurie şi, bineînţeles la distanţă de substanţe uşor combustibile cum ar fi o perdea, draperie, lemn, televizor.


Realizator: Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, a anunţat şi deschiderea unui punct de lucru pe Autostrada Soarelui.


Adrian Marin: Ca măsură suplimentară, a fost deschis şi punctul pe autostrada A2, la km 20, tocmai pentru a micşora timpul de răspuns în cazul în care se petrec evenimente pe porţiunea de intrare - ieşire din Bucureşti pe autostrada A2. Punctul de lucru este operaţionalizat cu un echipaj de stingere, care are în dotarea sa inclusiv echipamente de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor, o ambulanţă SMURD


Etichete pompieriisubucurestiilfovnoaptea de invierebiserici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live