Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

9 Martie 2015
Vizualizari: 814
Comentează add

Poliţiştii locali din Ploieşti şi-au reluat, astazi, activitatea dupa protestul spontan declansat in weekend.

Polițiștii locali din Ploiești au încetat protestul spontan

simona-uta-ploiesti

Foto: Arhivă

Poliţiştii locali din Ploieşti şi-au reluat, astazi, activitatea dupa protestul spontan declansat in weekend , cand au refuzat sa participe la actiunile de patrulare si dirijare trafic. Protestul a fost generat de nemultumirea polititistilor locali pentru ca nu si- au primit alocarea financiara aferenta " normei de hrana" pentru  lunile ianuarie si februarie.

Viceprimarul Raul Petrescu a declarat  că, în urma unor discuţi,or purtate in aceasta dimineata cu reprezentantii protestatarilor ,  situaţia de la Poliţia Locală Ploieşti (PLP) a fost ”deblocată”, iar poliţiştii locali au participat la actiunile pentru asigurarea ordinii publice şi pentru îndeplinirea atribuţiilor rutiere. Intre reprezentantii primariei Ploiesti su ai Politiei Locale a fost încheiat un acord potrivit căruia în maxim 48 de ore poliţiştii locali vor primi norma de hrană prevăzută prin hotărâre a Consiliului Local Ploieşti.

Poliţiştii locali din municipiul Ploieşti au intrat în grevă spontană, inca de vineri seară, refuzând să iasă în patrulare pentru asigurarea ordinii publice şi pentru îndeplinirea atribuţiilor rutiere, nemultumiti de faptul ca cei 170 de politisti din cadrul institutiei nu au primit  sumele aferente " normei de hrană" pentru lunile ianuarie si februarie , in cuantum  de 720 de lei pe lună, respectiv 24 de lei pe zi calendaristică.

 

Etichete polițiști localiPloieștiprotestalocare financiarănormă de hranăviceprimarRaul Petrescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live