Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2022
Vizualizari: 251
Comentează add

O sesizare la Parchet a fost depusă de ANI și în cazul unui șef de serviciu din Ministerul de Interne care nu și-a declarat veniturile din jocuri de noroc, de peste 140.000 de lei.

Poliţişti care nu şi-au declarat veniturile obţinute din jocuri de noroc

radiojurnal

  Foto arhivă

Agenția Națională de Integritate a sesizat parchetele sau instanțele în cazul a şase foști sau actuali polițiști, unii dintre având funcții de conducere în Ministerul de Interne, pentru averi nejustificate și nedeclararea veniturilor obținute din jocuri de noroc.

În cazul unui polițist de frontieră din Oradea, inspectorii de integritate au constatat existența unei diferențe nejustificate de aproape 100.000 de lei între averea dobândită și veniturile realizate.

Acesta este acuzat și de fals în declarații, pentru că nu a menționat în declarațiile de avere deținerea și înstrăinarea mai multor autoturisme.

O sesizare la Parchet a fost depusă și în cazul unui șef de serviciu din Ministerul de Interne care nu și-a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de peste 140.000 de lei.

Același demers a fost făcut de Agenția Națională de Integritate și în ceea ce îl privește pe un fost director din Ministerul de Interne acuzat de nedeclararea veniturilor obținute tot din jocuri de noroc.


Etichete anipolitistiveniturijocuri de noroc(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live