Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

8 Iulie 2015
Vizualizari: 1386
Comentează add

Poliţistul de la Garda de Coastă, Cicerone Dincă a fost prins de procurorii DNA Constanţa în timp ce primea mită, pe stradă.

Poliţist al Gărzii de Coastă, prins în flagrant de procurori

diana-surdu

Nava de patrulă "Ştefan cel Mare". Foto: radiovacanta.ro.

Poliţistul de la garda de coastă, Cicerone Dincă a fost prins de procurorii DNA Constanţa în timp ce primea mită, pe stradă.

Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi cerut 22 de mii de euro pentru a interveni prin intermediul unui văr procuror de la Galaţi pentru o soluţie favorabilă lui George Karam, cercetat de Parchetul General pentru ucidere din culpă, pentru incendiul petrecut în aprilie, anul trecut, la Restaurantul Beirut din Constanţa în care şi-au pierdut viaţa trei persoane.

Luna trecută, politistul l-ar fi vizitat de mai multe ori pe George Karam, promiţându-i acestuia că va obţine o soluţie favorabilă în dosarul în care este cercetat la Parchetul General, în schimb, cerând 22 de mii de euro pentru a-i da procurorului şi intermediarului, dar şi obiecte de mobilier în valoare de 6 000 de euro pentru el însuşi.

El a fost ridicat de procurorii anticorupţie de pe stradă şi dus la audieri.  


Etichete ştiri sud-estConstanţaDNApoliţist de frontieră prins în flagrantluare de mităaudieriCicerone DincăRestaurantul Beirut

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live