Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Dinu

23 Aprilie 2019
Vizualizari: 296
Comentează add

Ludovic Orban a apreciat că acţiunea PSD, de modificare a Codurilor Penale, este o sfidare la adresa Comisiei de la Veneţia.

PNL va vota împotriva modificărilor aduse Codurilor Penale

petruta-dinu

  Ludovic Orban.          Foto: Agerpres.

Liberalii vor vota, în Parlament, împotriva modificărilor aduse Codurilor Penale şi critică procedura rapidă din Comisia specială şi din plen, la dezbaterile pe acest proiect de lege.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, la finalul Biroului Executiv de marţi, 23 aprilie, că reprezentanţii PNL vor ataca la Curtea Constituţională, actul normativ care aduce noi modificări Codurilor Penale.

"Cine s-a fript cu ciorbă, suflă şi în iaurt. Încă nu ştim care este forma finală a modificării. Oricând, ne putem aştepta la orice amendament care să afecteze, în ansamblu, Codul Penal sau Codul de Procedură Penală", a declarart pre;edintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a apreciat că acţiunea PSD, de modificare a Codurilor Penale, este o sfidare la adresa Comisiei de la Veneţia şi spune că România riscă să fie sancţionată la nivel european pentru nerespectarea recomandărilor privind statul de drept făcute de această instituţie.


Etichete Ludovic OrbanpenalcoduriioredachecomisieCCRComisia de la Veneţia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live