Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

29 August 2021
Vizualizari: 278
Comentează add

În patru localităţi de pe Valea Prahovei - Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic - sunt restricţii privind furnizarea şi consumul de apă, în urma ploilor.

Ploile abundente au afectat localităţi de pe Valea Prahovei

-

Foto: Andreea Bogdan/corespondent RRA.

În patru localităţi de pe Valea Prahovei - Azuga, Buşteni, Sinaia şi Comarnic - sunt restricţii privind furnizarea şi consumul de apă, în urma ploilor. Pompierii au intevenit cu motopompe pentru a evacua apa acumulată în locuinţe, pe străzi, în spaţii de cazare, dar şi la gara din Sinaia. Intemperiile au afectat şi localităţi din judeţul Braşov, de unde transmite corepondentul nostru Adrian Cârneciu:

Reporter: Adrian Cârneciu - Conform ISU, s-a intervenit la peste 30 de solicitări cu autospeciale şi motomompe din dotarea Insepctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, pentru evacurea apei din municipiul Braşov şi din localităţile Râşnov, Moeciu, Stupini, Săcele, Predeal, Zărneşti şi Feldioara. Autorităţile anunţă că apele sunt în retragere la această oră, în ciuda faptului că ploile continuă. Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situaţiile gestionate nu s-au înregistrat victime şi nicio persoană nu a avut nevoie de asistenţă medicală. Tot în această dimineaţă, circulaţia a fost îngreunată timp de mai multe ore pe DN1A, în zona Babarunca, în judeţul Braşov, din cauza unor scurgeri de aluviuni de pe versanţi. Acum traficul a revenit la normal, în urma intervenţiei rapide a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri. Şoferii care tranzitează judeţul Braşov în următoarele ore sunt rugaţi să manifeste la volan prudenţă sporită.

Peştera Ialomiţei din Bucegi a fost inundată

Apa a inundat Peștera Ialomiței din Bucegi, care a fost închisă de astăzi pentru vizitatori. Şi la Curtea de Argeș, pompierii au intervenit pentru a degaja un copac prăbușit pe cablurile electrice și elementele căzute de pe două acoperișuri care au avariat nouă autoturisme parcate în zonă. Au mai fost efectuate localitățile Bughea de Sus, Lerești, Nănești, Valea Mare, Pravăț, Pitești și Albota.


Etichete (ii)inundatiiprahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live