Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florentina Varga

10 August 2014
Vizualizari: 1265
Comentează add

Manifestanți protestează la Palatul Cotroceni, nemulţumiți de faptul că instanţa care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a dispus și confiscarea sediului unei televiziuni.

Plimbare, cu blocarea traficului, în zona Palatului Cotroceni

florentina-varga

 Omul de afaceri şi preşedinte fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. Foto: captură youtube.com.

 În Bucureşti, trafic rutier blocat în jurul Palatului Cotroceni, la această oră nu se circulă pe Şoseaua Cotroceni, în ambele sensuri, de la intersecţia cu strada Doctor Gheorghe Marinescu până la Bulevardul Geniului. 

 
Câteva sute sau chiar mii de oameni protestează în apropierea Palatului Cotroceni nemulţumite de faptul că instanţa care l-a condamnat pe omul de afaceri Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare a dispus, între altele, şi confiscarea sediului în care funcţionează postul de ştiri Antena 3, parte a grupului media fondat de Voiculescu. 
 
În acest moment, admiratorii grupului Intact participă la un marş de protest, la o plimbare în zona Palatului Cotroceni. 
 
Traficul în zonă este blocat, atât pe bulevardele principale, cât şi străzile adiacente. 
 
Sute de participanţi, poate chiar mii participă, în semn de solidaritate şi cer atât demisia preşedintelui ţării, cât şi o justiţie liberă şi echilibrată, dar şi libertatea presei. 
 
Vedetele Antenelor au dat autografe şi au mulţumit tuturor celor prezenţi din ţară, Ploieşti, Bacău, Piteşti, chiar şi unui grup din Deva venit special pentru astăzi. 
 
Cu toate că vremea este caniculară în Bucureşti, cei prezenţi spun că preferă să participe întrucât s-au săturat, spun ei, de nedreptate şi injustiţiie. Forţele de ordine sunt postate doar la intrările în Palatul Cotroceni. 
 
Nici mijloacele de transport în comun nu circulă în zonă, aşa că încercaţi să ocoliţi Bulevardul Cotroceni, Şoseaua Geniului sau Bulevardul Gheorghe Marinescu. 
 
Până în prezent, nu au fost înregistrate incidente majore.
 

Etichete Știri BucureștiprotesttraficblocarePalatul CotroceniDan VoiculescucondamnareconfiscaresediuAntena 3Intact

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live