Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Ianuarie 2021
Vizualizari: 153
Comentează add

Azi-noapte erau disponibile câteva mii de locuri de vaccinare doar în Bucureşti. Platforma de programare nu funcţionează, însă, la această oră.

Platforma de vaccinare, din nou blocată

radiojurnal

Sursa foto: prefectul Jud. Cluj, Mircea Abrudean.

Evoluţia pandemiei de COVID-19 îşi menţine tendinţa descrescătoare în România. Ieri, rata de pozitivare a scăzut sub 10%.

Au fost 3.000 de cazuri noi de COVID din aproape 32.000 de teste efectuate. Au fost, de asemenea, anunţate 116 decese, iar la Terapie Intensivă sunt internaţi 1.054 de pacienţi.

Bucureştiul a ieşit, ieri, din zona roşie şi a intrat în zona galbenă, incidenţa aculutată la 14 zile fiind de 2,96 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Au mai rămas în zona roşie doar 3 judeţe - Timiş, Cluj şi Ilfov.

La nivel naţional a fost înregistrat ieri un nou record de vaccinare anti-COVID-19, fiind imunizate peste 38.000 de persoane.

De la începutul vaccinării au fost înregistrate aproximativ 308.000 de ser imunizant.

Comitetul de Coordonare a Campaniei de Vaccinare a anunţat, aseară, că programările pentru vaccinul împotriva SARS-CoV-2 se vor putea face şi pentru perioada de după 1 martie.

Azi-noapte erau disponibile câteva mii de locuri de vaccinare doar în Bucureşti. Platforma de programare nu funcţionează, însă, la această oră.

(RS)


Etichete platforma vaccinareblocat(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live