Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Marchiş, Maramureş

26 Aprilie 2020
Vizualizari: 365
Comentează add

Platforma "Bine Maramureş"

adrian-marchis-maramures

  Foto: Arhivă.

Un grup de tineri voluntari din Baia Mare a pus la punct o platformă, pe care se centralizează nevoile spitalelor, ale cadrelor medicale și altor entități, care luptă cu infecțiile de coronavirus.
 
Au fost distribuite deja materiale sanitare celor care aveau nevoie prin această inițiativă, care se numește "Bine Maramureș".
 
Reporter: Adrian Marchiş - La aproximativ două săptămâni de la lansarea platformei BineMaramureș, liderii de organizații de tineret au pus în practică inițiativele de voluntariat în funcție de urgențele determinate de pandemia de COVID-19.
 
Alina Pop, liderul uneia dintre organizațiile de tineret din Baia Mare: Lucrând într-un mod structurat, putem vedea exact şi rezultatele acţiunii comunităţii noastre şi modul în care societatea civilă şi autoritatea publică a înţeles să-şi unească forţele pentru a lucra integrat. Până în acest moment, au fost livrate foarte multe echipamente şi materiale spitalelor, au fost livrate materiale, produse de igienă şi organelor de suport - Jandarmerie, Poliţie - şi grupurilor vulnerabile din Baia Mare şi nu numai, iar pe acest palier continuă munca noastră, implicând volutarii organizaţiilor partenere, care ajută punctual cu ceea ce este nevoie.
 
Reporter: Grupul de iniţiativă "Bine Maramureş", în parteneriat comunitar, în următoarea perioadă are în grijă şi necesităţile din familiile vulnerabile, cu hrană, îmbrăcăminteşi produse de igienă personală.
 
(PH)

Etichete Bine Maramureșajutorcovid-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live