Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

20 Octombrie 2020
Vizualizari: 200
Comentează add

Piaţa de maşini second-hand din Arad - una dintre cele mai mari din ţară - este în cădere liberă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Piaţa de maşini second-hand din Arad, în cădere liberă

ioan-suciu

Piaţa de maşini second-hand din Arad - una dintre cele mai mari din ţară - este în cădere liberă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Cei mai mulţi dintre cumpărători s-au orientat către mediul online, unde oferta de maşini la mâna a doua este generoasă.

Dacă în aceeași perioadă a anului trecut, în cele două piețe situate pe Drumul Național 7 Arad-Nădlac, la ieșirea din Arad, erau câteva mii de mașini, acum sunt doar câteva sute expuse la vânzare. 
-: Este foarte slabă piaţa. Având în vedere situația care a fost, cam tragic pentru toată lumea. Probabil nu au putut să le aducă. Nu mai e sprijin financiar.
-: Cam slab.
Reporter: Mulți dau banii pe mâncare.
-: Păi mâncare avem, de zi cu zi, dar ne mai trebuie și ceva cu care să o producem şi o mașină e cam esențială în ziua de azi, pentru toată lumea.
Restricțiile de circulație între țări pe fondul pandemiei i-au făcut pe cei care se ocupă cu traficul de mașini să nu mai plece spre Germania, Italia sau Franța după mașini, pentru că atunci când se întorc în țară, poate au surpriza de a intra în izolare. 
-: Cum să fie? Greu. Nu au mai dat voie, nu s-au mai vândut mașini.
Reporter: Dacă nu ați vândut, nici nu aţi cumpăra de afară? Nu au putut fi aduse? E mai greu cu trecerea peste frontieră?
-: Da, normal, că nu mai dă voie.

Dealerii de mașini arădeni sunt afectați și de închiderea piețelor, ca urmare a deciziilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.


Etichete (ii)aradsecondhandmasini

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live