Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

10 Septembrie 2020
Vizualizari: 263
Comentează add

Peste 60 de şcoli şi grădiniţe din Bistriţa, fără autorizaţii sanitare

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

 Foto: Arhivă/ Gina Poenaru.

Mai mult de 60 de şcoli şi grădiniţe din Bistriţa-Năsăud nu vor avea nici în acest nou an de învăţământ autorizaţii sanitare de funcţionare. Cu detalii despre situaţia din acest judeţ, corespondenta RRA, Cristiana Sabău:

Reporter: Un sfert dintre clădirile în care funcționează unități de învățământ din Bistrița-Năsăud - creșe, grădinițe și școli - nu vor primi nici anul acesta autorizație sanitară de funcționare.
 
Direcția de Sănătate Publică anunță că este vorba despre acele imobile care nu sunt racordate la rețeaua de apă și canalizare, au grupurile sanitare în curte sau sălile sunt încălzite cu sobe metalice.
 
În total sunt 63 de clădiri în această situație, inclusiv cele care au intrat în reabilitare, iar lucrările nu vor fi gata până la debutul noului an școlar. Cum se vor asigura măsurile de securitate sanitară, vă spun în edițiile informative ale zilei.
 
(PH)

Etichete scoligradiniteBistriţa-Năsăudautorizatii sanitare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live