Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

14 Ianuarie 2021
Vizualizari: 495
Comentează add

Bucureştenii vor avea la dispoziţie peste 300 de centre de vaccinare în cea de-a doua etapă de imunizare împotriva noului coronavirus.

Peste 300 de centre de vaccinare în București

atena-teognoste

     

Bucureştenii vor avea la dispoziţie peste 300 de centre de vaccinare în cea de-a doua etapă de imunizare împotriva noului coronavirus, care începe mâine. Primarul general al capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat astăzi ce spitale mari vor deveni centre de vaccinare:
 
Nicuşor Dan: Luna asta avem cinci centre în patru locaţii: Spitalele Colţea, Colentina şi Obregia şi două centre la Circ. Un total de 30 de puncte de vaccinare. Din câte înţeleg, la acest moment, prin acţiunea celor şapte primării, avem undeva la 300-350 de puncte de vaccinare, care sunt gata să fie date /.../. 
 
Realizator: Primarul general, Nicuşor Dan, a mai precizat că Spitalul Modular "Pipera" va fi închis temporar, pentru că a scăzut numărul de persoane infectate cu noul coronavirus care au nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit reporterului RRA, Atena Teognoste, dacă numărul de cazuri va creşte din nou, spitalul va putea fi reactivat, a mai spus edilul-şef al capitalei.
 
(PH)

Etichete vaccinarevaccincentre de vaccinareBucurestiNicusor Dan(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live