Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

13 Aprilie 2020
Vizualizari: 345
Comentează add

Costurile pentru cazare şi pentru hrana ce va fi asigurată în regim de catering vor fi suportate din bugetul Consiliului Județean Hunedoara.

Peste 300 de cadre medicale din Deva, cazate la hotel

ilie-pintea

Peste 300 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva au optat pentru cazare în regim hotelier, fie că au ieşit din carantină şi au intrat în izolare, fie că merg la serviciu şi preferă să nu se întoarcă acasă la finalul schimbului. Primele cazate au fost 69 de cadre medicale de la SJU Deva, care au ieşit din carantina instituită în unitatea medicală și s-au cazat într-un hotel pus la dispoziție de autorități, unde vor rămâne în izolare în următoarele 14 zile. 

De asemenea, începând de astăzi, alte  240 de cadre medicale de la același spital, care au optat pentru cazare în regim hotelier în perioada următoare, vor fi cazate la unităţi hoteliere din municipiu. Costurile pentru cazare şi pentru hrana ce va fi asigurată în regim de catering vor fi suportate din bugetul Consiliului Județean Hunedoara, a informat conducerea instituției.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a ieşit astăzi din carantină, după ce conducerea militară instalată miercuri a refăcut circuitele funcționale și a reorganizat activitatea personalului medical.

În Spitalul Judeţean din Deva sunt internaţi 100 de pacienţi confirmaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.


Etichete (ii)devahotelcadre medicale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live